Προστατευτική Co. προμηθειών Haoyatong Shenzhen, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

Certifications
Κίνα Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Customers Reviews
Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.
Προστατευτική Co. προμηθειών Haoyatong Shenzhen, ΕΠΕ. Αίθουσα δείγμα Το εσωτερικό του εργοστασίου έκθεση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HOYATO
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 60% - 70%
Καθιερωμένη τον Αύγουστο του 2004, Co. προμηθειών Shenzhen Hoyato η προστατευτική, ΕΠΕ είναι η επαγγελματική επιχείρηση κατασκευάζω-τύπων που ειδικεύτηκε στην επιχείρηση των αναλώσιμων υλικών ESD όπως τα παπούτσια ESD, το παπούτσι ασφάλειας, ο ιματισμός ESD, τα όργανα ESD και οι χωρίς σκόνη προμήθειες δωματίων.
Το Hoyato έχει αναπτυχθεί από μια εμπορική επιχείρηση σε έναν ενσωματωμένο αντιστατικό ταιριάζοντας με έμπορο σχεδίου με τρεις βάσεις παραγωγής σε Shenzhen, Jinjing και Suzhou, δύο που επεξεργάζονται τα κέντρα σε Tangxia, την πόλη Dongguan και την πόλη του Τσάνγκσα, Hunan. Το Hoyato έχει λάβει την αξιοπρόσεκτη πρόοδο στηρίζεται στην προηγμένη διοικητική ιδέα και το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό και ολόκληρη τη χαρακτηρίζοντας ομάδα στην έρευνα και την ανάπτυξη και τις πωλήσεις των προστατευτικών προμηθειών κατά τη διάρκεια της αναπτυξιακής διαδικασίας. Η επιχείρησή μας έχει συμφωνήσει πάντα με την πρώτης τάξεως επιχειρησιακή φιλοσοφία «ποιότητα πρώτα, ακεραιότητα-βασισμένη στην, πραγματική καινοτομία, που προσπαθεί για την τελειότητα», είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε μαζί με τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις και οι δύο για να επιτύχουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό το στόχο της «win-win συνεργασίας»! Παρέχουμε στους πελάτες μας την επιστροφή ή ανταλλάσσουμε τις υπηρεσίες μεταπώλησης σύμφωνα με < Product="" quality="" law="" of="" the="" people="">, < Law="" of="" the="" People=""> και άλλους σχετικούς νόμους ή κανονισμούς εάν τίποτα λανθασμένο με την ποιότητα αγαθών.
1. Η προστατευτική Co. προμηθειών Hoyato Shenzhen, ΕΠΕ σιγουρεύεται την ακεραιότητα της εξωτερικής συσκευασίας. Προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντά σας, παρακαλώ ελέγξτε τα αγαθά επίτόπου όταν λαμβάνετε το δέμα, οποιαδήποτε ζημία που γίνεται κατά τη διάρκεια της παράδοσης, εσείς έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον αγγελιαφόρο για να επαναφέρει και να τακτοποιήσει την εκ νέου αποστολή.

2. Η προστατευτική Co. προμηθειών Hoyato Shenzhen, ΕΠΕ υποσχέθηκε να δεχτεί τις απαιτήσεις επιστροφής ή ανταλλαγής με τις προθεσμίες (μέσα σε 3 ημέρες τις οποίες ο πελάτης υπογράφει το δέμα). Πρέπει να ενημερώσετε το κέντρο ή τον προμηθευτή εξυπηρέτησης πελατών μας τηλεφωνικώς και να στείλετε τις ατέλειες μέσα σε 3 ημέρες, ο προμηθευτής θα τακτοποιήσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

3. Τα ψηφιακά προϊόντα πρέπει να ελεγχθούν επί τόπου (έλεγχος Pls η επιφάνεια πολύ προσεκτική επειδή οποιαδήποτε ζημία επιφάνειας στο προϊόν εσείς βρήκε μετά από το signment, δεν θα δεχτούμε την επιστροφή ή την ανταλλαγή). Από την ημερομηνία πωλήσεων, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κατάλληλος επισκευάζοντας την υπηρεσία εντός της περιόδου εξουσιοδότησης με την παραλαβή ή το τιμολόγιο που προσφέραμε, μπορείτε να πάτε στο ορισμένο κέντρο συντήρησης και να καθορίσετε τα αγαθά σας δωρεάν. Οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα, εσείς πρέπει να πάρει την έκθεση επιθεώρησης ενώπιον σας που ζητάτε την επιστροφή ή την ανταλλαγή του ίδιου εμπορικού σήματος και του ίδιου προϊόντος τύπων. 4. Οποιαδήποτε αξίωση ανήκει στις κάτωθι περιστάσεις, προστατευτική Co. προμηθειών Shenzhen Hoyato, το ΕΠΕ θα έχει τα δικαιώματα να αρνηθεί την επιστροφή ή την ανταλλαγή των απαιτήσεων από τον πελάτη:
(1). Τα αγαθά παραδοθε'ντα δεν έχουν κανένα ποιοτικό πρόβλημα.
(2). Το όνομα/ο τύπος και ο αύξων αριθμός αγαθών δεν ταιριάζουν με τα αγαθά σε είδος, η ποσότητα αγαθών δεν ταιριάζει με την ποσότητα.
(3). Χαλασμένο apperance, έλλειψη των αγαθών, ρύπος, ζημία, ή άλλα προκαλούμενα από τον άνθρωπο προβλήματα, όπως: η πτώση, σύγκρουση, που διαρρέει στο υγρό, μόνος-διατηρεί ή ακατάλληλη λειτουργία.
(4).Expiration της περιόδου για την επιστροφή ή ανταλλάξτε τα αγαθά (μέσα σε 3 ημέρες τις οποίες ο πελάτης υπογράφει το δέμα).
(5).Customer έχασε την παραλαβή, έχει την ελλιπή παραλαβή, ή αλλάζει το τιμολόγιο χωρίς έγκριση.
(6).Customer διατάξτε τα αγαθά χωρίς να διαβάσει την περιγραφή αγαθών προσεκτικά, επαναλαμβάνει τη διαταγή τα αγαθά από το λάθος, ή άλλα λάθη που γίνονται από τον πελάτη, δεν μπορούν να επιστρέψουν τα αγαθά.
(7).Goods χωρίς οποιαδήποτε από τα κάτωθι στοιχεία: η εξωτερική συσκευασία, σύνδεση, τιμολόγιο, ect., αγαθά δεν μπορεί να επιστραφεί.
(8). Την αρχική παρουσίαση σε συνέχειες ΚΑΜΙΑ ετικέττα, lazer αντιαπομιμητικές ετικέτες και σφραγίδα άλλαξαν, αντικαταστάθηκε ή έλειψαν.
(9). Ο πελάτης απαιτεί να αλλάξει στα διαφορετικά προϊόντα.
(10).Goods παρεχόμενος από Shenzhen Hoyato τις προστατευτικές προμήθειες τη Co., ΕΠΕ.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wu jianbo

Τηλ.:: 18588980583

Φαξ: 86-0755-2965-6160

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)