Προστατευτική Co. προμηθειών Haoyatong Shenzhen, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Certifications
καλής ποιότητας Παπούτσια ασφάλειας ESD για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Παπούτσια ασφάλειας ESD για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd. Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.
Προστατευτική Co. προμηθειών Haoyatong Shenzhen, ΕΠΕ. Αίθουσα δείγμα Το εσωτερικό του εργοστασίου έκθεση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HOYATO
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Παρέχουμε στους πελάτες μας την επιστροφή ή ανταλλάσσουμε τις υπηρεσίες μεταπώλησης σύμφωνα με το νόμο ποιότητας των προϊόντων 《της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας》, νόμος 《της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην προστασία των καταναλωτικών δικαιωμάτων και συμφερόντων》 και άλλους σχετικούς νόμους ή κανονισμούς εάν τίποτα λανθασμένο με την ποιότητα αγαθών.

1. Η προστατευτική Co. προμηθειών Hoyato Shenzhen, ΕΠΕ σιγουρεύεται την ακεραιότητα της εξωτερικής συσκευασίας. Προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντά σας, παρακαλώ ελέγξτε τα αγαθά επίτόπου όταν λαμβάνετε το δέμα, οποιαδήποτε ζημία που γίνεται κατά τη διάρκεια της παράδοσης, εσείς έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον αγγελιαφόρο για να επαναφέρει και να τακτοποιήσει την εκ νέου αποστολή.

2. Η προστατευτική Co. προμηθειών Hoyato Shenzhen, ΕΠΕ υποσχέθηκε να δεχτεί τις απαιτήσεις επιστροφής ή ανταλλαγής με τις προθεσμίες (μέσα σε 3 ημέρες τις οποίες ο πελάτης υπογράφει το δέμα). Πρέπει να ενημερώσετε το κέντρο ή τον προμηθευτή εξυπηρέτησης πελατών μας τηλεφωνικώς και να στείλετε τις ατέλειες μέσα σε 3 ημέρες, ο προμηθευτής θα τακτοποιήσει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

3. Τα ψηφιακά προϊόντα πρέπει να ελεγχθούν επί τόπου (έλεγχος Pls η προοπτική πολύ προσεκτική επειδή οποιαδήποτε ζημία προοπτικής στο προϊόν εσείς βρήκε μετά από το signment, δεν θα δεχτούμε την επιστροφή ή την ανταλλαγή). Από την ημερομηνία πωλήσεων, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κατάλληλος επισκευάζοντας την υπηρεσία εντός της περιόδου εξουσιοδότησης με την παραλαβή ή το τιμολόγιο που προσφέραμε, μπορείτε να πάτε στο ορισμένο κέντρο συντήρησης και να καθορίσετε τα αγαθά σας δωρεάν. Οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα, εσείς πρέπει να πάρει την έκθεση επιθεώρησης ενώπιον σας που ζητάτε την επιστροφή ή την ανταλλαγή του ίδιου εμπορικού σήματος και του ίδιου προϊόντος τύπων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Haoyatong Protective Supplies Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wu jianbo

Τηλ.:: 86-755-2791-6362

Φαξ: 86-0755-2965-6160

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)